Misiune economica chineza la CCI Prahova. Vor veni inalti oficiali si 40 de antreprenori

0 248

Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza luni, 22 iunie 2015, incepand cu orele 09.30, la sediul sau din str. Cuza Voda, nr.8, Sala Europa, Forumul de Afaceri Romano – Chinez, organizat cu ocazia vizitei unei delegatii din R.P. China, condusa de Dl. Tang Shenfei, Director General al Biroului de Comert Exterior si Cooperare Economica al Provinciei Liaoning.

Actiunea este o urmare fireasca a relatiilor traditionale dezvoltate de CCI Prahova cu partenerii din China si in mod particular este un rezultat concret al colaborarii din perioada recenta cu Provincia Liaoning, materializata prin semnarea unui Acord de Colaborare intre cele doua regiuni.

Evenimentul are scopul de a prezenta oaspetilor chinezi potentialul investitional din judetul nostru, identificarea unor oportunitati bilaterale si prezentarea posibilitatilor de parteneriate in domeniul comercial si investitional precum si organizarea unor intalniri B2B cu firmele prahovene.

Delegatia chineza este formata din circa 40 de oameni de afaceri si inalti oficiali cu putere de decizie din Provincia Liaoning, reprezentand urmatoarele domenii de activitate si interes: energie regenerabila, industria miniera, hartie, farmacie, constructii si materiale de constructii, produse chimice si material plastice, pompe, boilere si centrale, otel, cauciuc, decoratiuni interioare si accesorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.