Condamnare in timp record, la Tribunalul Prahova, pentru autorul crimei din Cosminele

0 4.436

Condamnare in timp record, la Tribunalul Prahova, pentru autorul crimei din Cosminele. La doar 6 luni de la comiterea faptei a aflat sentința.

Acest lucru a fost posibil pentru că tânărul de 25 de ani a încheiat un acord de recunoaștere a vinei cu procurorii.

Dosarul a fost înregistrat în ianuarie 2021 la instanță și soluționat trei luni mai târziu.

Autorul crimei a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu excutare și la plata unor despăgubiri morale în valoare totală de 150.000 de euro, către copiii victimei și fostul soț al acesteia.

De asemenea, inculpatul a fost obligat la plata unei pensii de întreținere în favoarea unui băiat minor al femeii,  în cuantum de 16.5 % din venitul net lunar de la data decesului victimei, până la data împlinirii vârstei de 18 ani.

Pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă, instanța a dispus luarea măsurii sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile si imobile prezente si viitoare ale inculpatului, până la concurenţa sumei de 150.000 euro.

Femeia de 35 de ani, din Ploiești, a fost ucisă după ce bărbatul cu care avea o relație sentimentală a aflat că i-a ascuns faptul că mai fusese căsătorită și că avea 2 copii.

Într-un acces de furie, criminalul a lovit-o și a ștrangulat-o, apoi i-a aruncat cadavrul într-o zonă greu accesibilă, de la ieșirea din Cosminele spre Vărbilău.

DETALII AICI: Prahova: Si-a ucis iubita cand a aflat ca a fost casatorita si are 2 copii

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.