Vremea rece a creat probleme pentru traficul auto din Prahova (VIDEO)

0 391
Așa arăta DN1 A la Cheia, de dimineață

Vremea rece a creat probleme pentru traficul auto din Prahova, mai ales în zonele montane, unde carosabilul a fost acoperit cu zăpadă.

Mai multe TIR-uri au fost oprite, miercuri dimineață, pe DN 1A, a anunțat Inspectoratul de Poliție Prahova.

De la km 156 – (zona Fabricii de Apă) până la km 159 se circula în condiţii de iarnă, pe acest tronson fiind oprite voluntar, fără a avea probleme tehnice, patru autotrenuri care au recurs la această variantă pentru a preveni eventuale probleme în trafic.

Traficul în zonă a fost redus şi se circulă fără probleme pe lângă aceste TIR-uri, deși carosabilul era acoperit cu un strat de zăpadă bătătorită (VEZI VIDEO AICI dă click).

Drumarii acţionează cu material antiderapant, iar poliţiştii rutieri se află la faţa locului.

Anterior, au fost semnalate probleme pe DN 1, unde de asemenea s-a circulat mai greu.

Pe sensul de urcare, la km 114+600 (Posada,) un autotren a derapat, iar la km 122, în Sinaia, un TIR a rămas în pană pe sensul de coborâre. Poliţia a anunţat că circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe întreg tronsonul Autostrăzii A3 București – Ploiești a fost semnalată ploaie torențială, vizibilitatea fiind scăzută. În zona kilometrului 34,  a apărut riscul de acvaplanare. Valorile de trafic au fost intense, iar la intrarea în capitală s-a circulat în coloană.

Ziarul de Ploiești

Așa arăta DN1 A Cheia după-amiază

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.