Prahova: Si-a ucis iubita cand a aflat ca a fost casatorita si are 2 copii

0 1.162

Prahova: Si-a ucis iubita cand a aflat ca a fost casatorita si are 2 copii. Autorul omorului a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare.

Crimă oribilă în comuna Cosminele.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani este acuzat că a lovit și ucis o femeie din Ploiești, cu care avea o relație sentimentală.

Bărbatul lucra la Uzina Mecanică Plopeni și nu avea antecendente. Mai mult, dorea să-și întemeieze o familie.

Așa se pare că a cunoscut-o pe Florentina, o femeie de 35 de ani, din Ploiești.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire, dar se pare că cei doi au avut o dispută, după ce tânărul a aflat că iubita sa a mai fost căsătorită și că are 2 copii, lucru pe care aceasta i l-a ascuns până atunci.

Femeia a fost găsită fără viață, într-o vâlcea, pe raza comunei Cosminele. Fusese dată dispărută încă din 29 septembrie, după ce nu s-a mai prezentat la serviciu.

Anchetatorii susțin că omorul a avut loc pe fondul unui conflict spontan.

Victima se pare că a fost lovită și ștrangulată, într-un acces de furie, apoi aruncată într-o zonă greu accesibilă, de la ieșirea din Cosminele spre Vărbilău.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a indicat și locul unde se află cadavrul.

Cercetările efectuate până la acest moment au evidenţiat faptul că victima a avut un conflict spontan cu inculpatul A. F. C., cu care avea o relaţie apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul. În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acţiuni care au condus la deces“, a anunțat IPJ Prahova.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.