Catalina Bozianu, candidat pentru functia de presedinte al CJ Prahova: “Eu voi refuza să fiu complicele marilor poluatori!”

0 92

Catalina Bozianu, candidat pentru functia de presedinte al CJ Prahova: “Eu voi refuza să fiu complicele marilor poluatori!”. Vezi ce spune reprezentanta Partidului Mișcarea Populară.

Singura femeie care candidează pentru conducerea CJ Prahova și-a expus viziunea despre ce ar trebui să însemne o bună administrație județeană.

Propunerile sale la puteți citi în următoarele rânduri:

Să ne fie bine acasă, în Prahova!
Prahova – un loc mai bun de trăit

Eu cred că Prahova poate și trebuie să devină cel mai dezvoltat județ din România. Avem un județ cât o țară, cu de toate. Avem și resurse naturale, și locuri minunate, și, mai ales, oameni buni.
Ca și voi, vreau să trăiesc într-un județ bogat și civilizat, în care oamenii sunt respectați. Ca și voi, vreau ca și copiii mei să-și dorească să rămână lângă mine, acasă. Ca și voi, vreau să ne fie bine acasă, în Prahova.

Apă-canal-gaz pe fiecare stradă
Deși Prahova este unul dintre cele mai bogate județe din România, avem zeci de localități în care infrastructura de bază lipsește. Și nu doar comune, ci și orașe cu destule străzi care nu au canalizare sau apă curentă. Despre gaze, nici nu poate fi vorba.

Bani sunt
Avem fondurile structurale, europene. Avem resursele noastre, din bugetul Consiliului Județean. Unele localități au bugete locale generoase, care pot susține financiar proiectele de infrastructură. Ritmul în care apa, canalul și gazele ajung la prahoveni depinde doar de cei care conduc județul. Pentru mine, aceasta va fi prioritatea numărul 1 de investiții!

Publicată de Catalina Bozianu pe Duminică, 20 septembrie 2020

Aer curat, bun de respirat
Poluarea este cea mai mare problemă pentru o mare parte dintre oamenii din județ. Ploieștiul este, poate, cel mai poluat oraș mare al României. Abia respirăm. În Băicoi și la Brazi, la fel. Râurile Teleajen și Prahova nu au stații de epurare suficiente. Iar Consiliul Județean ignoră problema. A venit timpul să acționăm!
Eu voi refuza să fiu complicele marilor poluatori! Vor găsi în mine un partener numai dacă vor înțelege să respecte standardele de mediu așa cum o fac în alte țări din UE. Cu mijloacele legale pe care le avem la dispoziție, le vom impune respectarea acestor standarde. Direcție de acțiune: în parteneriat cu primăriile, vom amenaja „centuri verzi” care să-i ferească pe oameni de efectele poluării.

Din grijă pentru copiii noștri
În Prahova, avem 621 de unități școlare. Dintre acestea, prea puține sunt grădinițe sau creșe, cele mai multe sunt dotate necorespunzător și doar câteva au personal medical (medic sau asistentă) care să aibă grijă de copiii noștri. Încă mai avem și școli cu toaleta în curte. E momentul unei schimbări!
Direcții de acțiune: grădinițe, creșe și afterschool-uri în cât mai multe localități prahovene; personal medical (cel puțin o asistentă) disponibil în fiecare școală; program județean de dotare a școlilor cu calculatoare, tablete și laptop-uri pentru elevi și cadrele didactice.

Votați Partidul Mișcarea Populară. Ca să ne fie bine acasă, în Prahova!

(P) Articol comandat de PMP Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.