Iulian Dumitrescu: 2000 de Euro gratis pentru 13.000 de IMM-uri fără salariați din județul Prahova

0 214

Iulian Dumitrescu: 2000 de Euro gratis pentru 13.000 de IMM-uri fără salariați din județul Prahova. Candidatul PNL-USR-PLUS pentru funcția de președinte al CJ Prahova a oferit detalii.

Iată ce a scris Iulian Dumitrescu:

Pentru noi, liberalii, întreprinderile mici și mijlocii sunt coloana vertebrală a economiei.

Guvernul #PNL a lansat platforma online pe care IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile și cabinetele medicale individuale vor putea aplica în vederea obținerii de ajutoare de stat pentru ieșirea din criză.

Aproximativ 13.000 de IMM-uri din județul Prahova fără salariați ar putea obține microgranturi în valoare de 2.000 de Euro.

Din ajutorul nerambursabil, firmele pot plăti datoriile către bugetul de stat și către furnizori, își pot cumpăra stocuri de mărfuri, servicii necesare activității curente, echipamente utilaje, instalații, tehnologii, dotări independente, precum și echipamente de protecție medicală.

Cei interesați, pot accesa linkul  https://granturi.imm.gov.ro, etapa de creare profil, user și parolă. În această etapă, toți aplicanții interesați vor avea posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanților legali/împuterniciți, precum și datele persoanelor juridice.

Firmele aplicante trebuie să fie din domeniile din anexa 1 a OUG 130/2020.”

(P) Articol comandat de PNL Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.