Au inceput inscrierile pentru admiterea in colegiile militare. Vezi cum ajungi la CMN „Dimitrie Cantemir” Breaza

0 232

Au început înscrierile pentru admiterea în colegiile militare naționale la Birourile de Informare – Recrutare arondate Centrelor Militare Judeţene.

Informaţii despre admiterea în colegiile militare naţionale puteţi găsi pe:

* Cariera militarăhttp://www.mapn.ro/recrutare/

* Colegiul Militar Naţional „Dimitrie Cantemir” Breaza – http://www.cantemircml.ro/

* Lista cu Birourile Informare Recrutare din ţară: http://goo.gl/cqN5zC

La CNM „Dimitrie Cantemir” Breaza vor fi 120 de locuri pentru ciclul inferior (clasa a IX-a), din care 20 pentru fete, și 116 locuri pentru ciclul superior (clasa a XI-a).

Doritorii sunt sfătuiți, mai întâi, să se informeze la cel mai apropiat birou de informare-recrutare, unde personalul recrutor va furniza informaţii detaliate despre oferta profesională a armatei.

Aici vei primi informaţii complete despre procesul de recrutare, selecţie şi admitere, cum te vei pregăti în cazul în care vei fi declarat admis, ce opţiuni vei avea după absolvire. Dacă îndeplineşti condiţiile generale şi specifice de recrutare şi eşti hotărât pentru o anumită specializare, vei primi toate informaţiile necesare pentru întocmirea dosarului de candidat.

Avantajul este că pe toată durata pregătirii în centrele de instrucţie sau instituţiile militare de învăţământ, beneficiezi de şcolarizare, cazare, HRANĂ şi asistenţă medicală gratuite.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.