Un fost stadion din Ploiesti, pus gaj la banca de miliardarul Ioan Niculae

0 195

Stadionul Prahova, precum şi alte active ale rafinăriei Astra Ploieşti, au fost ipotecate în favoarea Credit Europe Bank pentru un credit de 2,3 milioane de euro, scrie Economica.net.

Omul de afaceri Ioan Niculae a lăsat gaj la Credit Europe Bank stadionul FC Prahova din Ploieşti, precum şi alte două terenuri şi imobile din Ploieşti, inclusiv unele active ale rafinăriei Astra Ploieşti, pentru prelungirea, până în septembrie 2015, a unei facilităţi de credit de 2,3 milioane de euro.

Creditul are drept scop finanţarea activităţii curente a InterAgro S.A., companie controlată de miliardarul român.

Activul Stadion Prahova gajat este compus dintr-un teren de aproape 5 hectare şi din construcţiile situate pe acesta. Conform jurnalistului de sport, Dragoș Trestioreanu, este vorba de o suprafață aflată lângă Hipodromul Ploiești (vezi FOTO), unde odinioară juca echipa Prahova în divizia  B, iar acum  se antrenează juniorii de la Clubul Astra.

O altă ipotecă este pusă pe un imobil compus dintr-un teren de peste 180.000 mp şi construcţiile de pe acesta (cantină, cămin de nefamilişti, parc rezervoare etc) de pe bulevardul Petrolului nr. 59, unde este sediul rafinăriei Astra Română. La toate acestea se adaugă şi alte ipoteci.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.