Apare sau nu o filmare cu mita lui Iulian Badescu? Momentan, este cuvantul lui Capra vs. cuvantul primarului

0 159

Surse judiciare din dosarul în care este implicat primarul Iulian Bădescu au dat de înțeles că ar putea să apară o filmare care lămurește lucrurile, dar nu în sensul dorit de Iulian Bădescu. Acesta este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

Ceea ce îl doare cu adevărat pe edil, este acuzația că ar fi încasat șpagă.

Bădescu își susține nevinovăția, a spus clar că nu există probe directe privind o astfel de faptă și că totul a fost generat de un denunț al lui Daniel Capră, acționarul FC Petrolul, arestat preventiv într-un dosar instrumentat de DIICOT Ploiești, în care acesta este acuzat de constituire de grup organizat infracțional, evaziune fiscală și spălare de bani.

Primarul municipiului Ploiești dă de înțeles că, dacă face un denunț, Capră speră să obțină indulgența procurorilor și a magistraților.

Ieri, acționarul FC Petrolul nu a obținut nimic, deoarece a rămas în arest preventiv, deși ceruse arest la domiciliu. Asta nu înseamnă, însă, că el nu și-ar fi putut negocia o condamnare mai blândă.

Momentan, DNA Ploiești nu a lămurit dacă Iulian Bădescu a cerut 300.000 de euro șpagă și a primit doar 100.000 de euro (varianta cea mai vehiculată), dacă a cerut și nu a primit nimic sau dacă a cerut și a primit toți banii.

Apariția unei înregistrări cu o cameră ascunsă, de care vorbesc anchetatorii, ar putea lămuri totul.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.