Prahova: Medicii sustin ca pe corpul cumnatului premierului Ponta nu ar fi fost gasite urme de lovituri

0 144

Spitalul Municipal Câmpina a informat IPJ Prahova că pe corpul lui inculpatului Iulian Herțanu, cumnatul premierului Ponta, nu au fost descoperite semne vizibile că ar fi fost lovit. Conform unor surse media, acesta ar fi avut o altercație, în arestul poliției, de la Câmpina, cu un individ cunoscut ca fiind violent.

Știrea a fost dată de Observatorul Prahovean și Stop Infractori (detalii aici: Cumnatul premierului Ponta batut si jefuit in arestul IPJ Prahova).

Biroul de presă al IPJ Prahova a precizat că Iulian Herțanu a fost verificat din punct de vedere medical, la Spitalul Municipal Câmpina (pe 1 martie 2015), fiind adus pentru afecțiuni de natură cardiologică, după care a fost trimis la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Mai mult, medicii susțin cu fermitate că acesta nu prezenta urme de violențe, lucru care ar exclude o posibilă bătaie aplicată de un alt deținut, pe nume Ionuț Pietraru (din Florești).

Culmea este că, în intervalul 27 februarie – 2 martie, acesta din urmă a ajuns la Spitalul Municipal Câmpina, pentru refuz de hrană. Și în cazul lui Pietraru medicii susțin că nu există urme de lovituri pe corp sau pe față.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.