Afla mai multe despre dezinfectie si importanta acesteia, atat in perioada pandemiei, cat si in afara acesteia

0 87

Daca in cazul dezinsectiei si a deratizarii parazitii erau simtiti si vazuti, in cazul serviciilor de dezinfectie Valcea problema este pusa cu totul altfel. In cazul dezinfectiei, lupta se duce cu un alt tip de paraziti, unii pe care nu ii putem vedea cu ochiul liber. Problema pandemiei ne-a deschis ochii din acest punct de vedere.

Inainte de martie 2020 nu se oferea o importanta atat de mare dezinfectiei periodice. Spatiile des circulate erau, desigur, curatate, insa substantele folosite nu aveau puterea de a elimina in procent cat mai apropiat de 100% bacteriile. Acum insa, de cand prezenta virusurilor si a bacteriilor a devenit o amenintare reala, dezinfectia, in majoritatea locurilor, se face de cel putin o data pe zi.

De ce nu era, la fel de mult, pus accentul pe dezinfectie si inaintea pandemiei?

Din pacate, daca nu ne aflam in fata unui real pericol, nu respectam reguli de baza ale igienei. Odata cu aparitia unei probleme globale, au inceput sa se reinvete anumite reguli ce ar trebui sa ne fie obiceiuri, nu un necunoscut. Tot odata cu aparitia acestei probleme a crescut si cererea pentru serviciile de dezinfectie Valcea.

Pusi fata in fata cu pericolul, incepem sa fim constienti de problemele ce pot fi aduse de niste vietati microscopice. Foarte multe boli pot aparea din cauza infectarii cu diverse astfel de vietati (virusuri si bacterii). Desi nici una din substantele de curatare sau din substantele cu scop in dezinfectia suprafetelor nu garanteaza eliminarea tuturor daunatorilor, ele elimina cantitatea necesara care sa poata duce la obtinerea unui mediu steril prin curatare.

Cum dezinfectam spatiile cu mare circulatie?

Pentru siguranta tuturor persoanelor, spatiile des circulate trebuie dezinfectate cu mare grija si cat se poate de des. Din cauza traficului pe timpul programului de lucru, aceste spatii pot fi doar partial dezinfectate prin stergerea anumitor suprafete. Cu toate acestea, se poate observa cum tot mai multe spatii de birouri si magazine apeleaza la serviciile de dezinfectie.

Serviciile oferite de o firma specializata au o eficienta mult mai mare decat in cazul in care personalul care se ocupa de curatenie este pus sa si dezinfecteze acelasi spatiu.  O astfel de firma are acces la o serie de echipamente si de substante cu ajutorul carora este atinsa o suprafata mult mai larga cu o mult mai mare usurinta. Acesta este si motivul pentru care orice institutie care se respecta colaboreaza cu o astfel de firma pentru a asigura siguranta angajatilor, precum si a persoanelor care ajung in institutiile respective.

Daca sunteti in cautarea unei firme ce ofera servicii de dezinfectie Valcea, AgromadPest este ceea ce cautati

Daca va doriti sa apelati la ajutor de specialitate in ceea ce priveste serviciile de dezinfectie, puteti sa studiati oferta serviciilor oferite de AgromadPest.

Pe langa dezinfectie, la acestia gasim si AgromadPest servicii dezinsectie Valcea, precum si deratizare. Ei sunt specializati in a oferi servicii DDD. Cu ajutorul acestora, putem scapa mult mai usor de daunatorii de toate felurile, iar astfel suntem protejati de un numar mare de boli ce pot dauna grav sanatatii noastre. Pentru a va programa pentru unul din serviciile oferite, puteti completa un formular pe agromadpest.ro sau sa apelati unul din numerele de telefon afisate.

Date de contact:

Telefon: +4 0722 271 302/ +4 0751 823 026

E-mail: agromadpest@gmail.com

Adresa: Loc. Mihaesti, Sat Buleta, Str. Dispensarului, Nr. 7, jud, Valcea

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.