Adrian Dupu, candidat PNL: “Am inaugurat la Măneciu, alături de primarul liberal Auraș Dragomir, un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună” (P)

0 0

Adrian Dupu, candidat PNL: “Am inaugurat la Măneciu, alături de primarul liberal Auraș Dragomir, un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună”.

Propunerea liberalilor prahoveni, aflat pe poziția a cincea pe lista pentru Camera Deputaților, Adrian Dupu a scris:

Este vorba despre peronul și halta Măneciu, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să sară (!!) din trenul în mișcare.

Ceea ce trebuie reținut despre acest proiect e că fostul primar (Pro România) l-a trecut pe hârtie acum 6 ani (!!) dar nu a mișcat un deget în această direcție!

În urmă cu 3 săptămâni dl primar mi-a spus că dorește să realizeze acest proiect și mi-a cerut sprijinul, iar ieri a fost inaugurat.

Nu cred că am realizat un lucru extraordinar cu o viteză incredibilă, cred că am realizat împreună, printr-o conlucrare între administrația publică locală și cea centrală un lucru normal, într-un timp rezonabil.

Aceasta e România normală, iar implementarea proiectelor nu trebuie să dureze mai mult decât e necesar. Într-o astfel de Românie vreau să trăiesc, în care să nu ne mai mire că lucrurile se mișcă într-un ritm decent, că nu trebuie să asteptăm ani pentru investiții care se pot realiza în luni sau săptămâni.

Pe 6 decembrie avem ocazia să oferim județului Prahova și țării întregi posibilitatea de a se dezvolta într-un ritm normal, decent.

Noi, cei din PNL, am demonstrat că putem, știm, și avem cu cine.
Aveți încredere în Partidul Național Liberal.
Se poate!

(P) Advertorial comandat de PNL Prahova

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.