VUNK face Inconjurul Lumii. Next Stop: PLOIESTI, 17 mai

7 193

Inițial turneul acustic VUNK – “Înconjurul Lumii” număra 18 orașe. Însă atunci când liderul trupei, Cornel Ilie, și-a dat seama că a trecut aproape un an de la ultima întâlnire cu fanii trupei din Ploiești, decizia a fost evidentă: nu aveau cum să încheie această serie de concerte fără un spectacol și aici.

„Înconjurul lumii” este un proiect special, căci alături de membrii trupei, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Ploiești reprezintă a 19-a oprire din acest turneu, considerat de public cel mai emoționant și neașteptat proiect muzical românesc din acest an. Cu această ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK și-a dorit să realizeze cea mai mare colecție de visuri.

Pentru asta, ca și în prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați să scrie pe cărțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, însoțită de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibilă într-un e-book ce va putea fi descărcat de pe site-ul oficial al trupei.

Concertul va începe duminică, 17 mai, de la ora 19:00, iar în deschidere va cânta Alexandra Ușurelu.

Biletele costă 70 de lei și sunt puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din întreaga țară, dar și online pe www.iabilet.ro.

MAX MEDIA, cu sprijinul organizatorilor, oferă 3 x 2 INVITAȚII GRATUITE la acest eveniment

Așadar, vom oferi invitații pentru 3 cupluri. Pentru a le obține, vă rugăm să răspundeți la următoarea întrebare: Unde are loc concertul din Ploiești și la ce oră?

Postați răspunsurile dvs la comentarii, sub știre, și lăsați un număr de telefon (care nu va fi publicat pe site), pentru a fi sunați în caz de câștig.

Reclama dupa Articol – Banner 3
7 Comentarii
 1. Iuliana Goranel says

  In Ploiesti la Filarmonica “Paul Constantinescu”

 2. Max-Media.ro says

  Telefon lipsa, ora lipsa. ATENTIE !!!

 3. Gavrila Florentina says

  Filarmonica “Paul Constantinescu”, ora 19

 4. Adrian says

  Filarmonica „Paul Constantinescu” , ora 19

 5. State Mihaela says

  Concertul din Ploiesti al trupei Vunk va avea loc la Filarmonica ,,Paul Constantinescu”, la ora 19.00.

 6. Iuliana says

  La filarmonica din Ploiesti, ora 19:00

 7. Teodor Florina says

  Filarmonica Paul Constantinescu, ora 19

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.