Volosevici, Gunia si Alexandri, membri de drept ai PNL Ploiesti

1 232

Joi seara, în ședința Biroului Municipal PNL Ploiești, la care au participat atât membrii fostului PNL, cât și ai fostului PDL, au fost validate adeziunile parlamentarilor Andrei Volosevici, Dragoș Gunia și Nicolae Alexandri.

S-a votat la vedere, după cum urmează: 42 voturi pentru, 26 împotrivă și 6 abțineri.

Cele mai multe reticențe au fost față de reprimirea în partid a deputatului Alexandri, numai că PNL are nevoie de toate voturile posibile în Parlament, pentru a putea da jos Guvernul Ponta.

Așadar, chiar dacă ex-secretarul general adjunct al PNL Prahova, Marius Feniciu, și alți membri PNL Ploiești nu au renunțat să conteste acest gest politic, primirea celor trei a fost votată, așa cum anticipase co-președintele Ion Luchian.

De acum, dacă va primi girul organizației locale, Andrei Volosevici se poate gândi să candideze încă o dată la funcția de primar al municipiului Ploiești, cu șanse reale.

1 Comentariu
  1. Gigel says

    pleaca ai nostri,vin ai nostri.iar vine betivul de volosevici.hai mai fratilor,alt primar nu poate candida,din partea pnl?! hai cu ceva nou,cu cineva ok,nu cu unu care sta beat si doarme in primarie… sunteti tristi….

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.