Virginitate contra bani – o moda, o masura disperata sau doar un joc de imagine?

0 237

Sorin Georgian Salinievici are 24 de ani si lucrează ca agent de pază. S-a născut la Galaţi, în urma unei poveşti de dragoste între o gălăţeancă şi un marinar suedez, scrie Adevărul.

La scurt timp de la naştere, mama sa l-a abandonat, astfel că băiatul a ajuns într-un centru de plasament, unde a stat pană la vârsta de 11 ani. Apoi a fost adoptat de o familie, iar de la 18 ani a decis să îşi ia viaţa în propriile mâini.

Recent, el a anunțat pe facebook că își vinde virginitatea contra bani, pentru a-și asigura resursele necesare ca să continue facultatea de inginerie electronică, unde a intrat în anul II.

Tânărul susține că a înghețat anul pentru că nu mai făcea față cheltuielilor, de unul singur.

„Îmi vând virginitatea pentru că am nevoie de bani să termin facultatea şi să fac şcoala de şoferi. Sunt singur şi nu am niciun fel de ajutor. Mă gândisem, iniţial, la 10.000 de lei, dar o să las şi la 5.000 de lei. Numai să fie ceva serios”, spune senin tânărul.

Culmea, a primit o ofertă, de la o bucureșteancă de 27 de ani. Ar fi luat 5000 de lei, dar Sorin vroia de fapt mai mult. Așa că a renunțat.

Pentru că moda vine din Ocident, ne întrebăm dacă nu se pot găsi alte soluții pentru oameni aflați într-o situație la fel de precară din punct de vedere financiar.

Oare Biserica ar putea face ceva?

Oare statul ar putea asigura o astfel de finanțare?

Sau nu ar trebui să luăm de bune ce spun solicitanții, care pot inventa povești lacrimogene doar pentru a atrage atenția?

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.