Gala SUPERKOMBAT la Ploiesti, pe 7 martie. Un sportiv lupta pentru centura mondiala

0 262

Prima gala Superkombat din acest an este programata pe 7 martie 2015, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, si programeaza meciuri pe reguli de K-1, confruntari de MMA si o partida de fete.

La evenimentul de la Ploiesti participa sportivi din 12 tari, printre care Benjamin Adegbuyi, neinvins de doi ani si jumatate, si fratii Bogdan si Andrei Stoica.

De asemenea, ploiesteanul Amansio Paraschiv, castigator recent al unui turneu in China, va incerca sa cucereasca titlul mondial Superkombat New Heroes, in fata albanezului Julian Imeri, campionul WKA (World Kickboxing Association), intr-o confruntare care va unifica ambele centuri.

Promotorul Eduard Irimia a afirmat ca a selectat opt dintre cei mai buni „grei” din lume pentru acest eveniment.

„Cu siguranta, cel mai bine cotati sportivi romani vor fi prezenti, cu exceptia lui Catalin Morosanu, care se afla in jungla pentru un reality show. O noua generatie internationala de grei va fi adusa in premiera la Ploiesti, va fi o adevarata confruntare a noilor eroi. In plus, venim cu o premiera, meciuri de MMA, dar si cu o cofruntare intre fete pentru a condimenta gala”, a declarat Irimia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.