Viitor de aur are breasla borfasilor din Romania au descoperit politistii ploiesteni

0 32

La data de 05 septembrie a.c., o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, a depistat, în zona Halelor Centrale, două tinere care aveau un comportament suspect.

După legitimarea acestora polițiștii au stabilit că sunt Ploiești și că au 13 și, respectiv 15 ani, iar asupra lor au fost găsite opt perechi de cercei pe care le-ar fi sustras din două magazine din incinta Pieței Aurora Vest.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale. Prejudiciul a fost restituit integral persoanelor vătămate.

În aceeași zi, Dispeceratul Poliției Ploieşti a fost sesizat despre faptul că o tânără ar fi sustras produse din incinta unui magazin din municipiu.

În baza sesizării, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului și a depistat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o minoră în vârstă de 14 ani, domiciliată în București.

Prejudiciul creeat a fost recuperat în totalitate, iar minora a fost internată într-un centru de primire și îngrijire, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.