VIDEO: Cum au fost prinși în trafic doi prahoveni care făceau ilegal bani din cultivarea și distribuția de cannabis

0 786

Joi, 24 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

În cursul anului 2023, două persoane, de 28, respectiv 56 de ani, ar fi cultivat plante de cannabis, după recoltare drogurile fiind comercializate către diverși consumatori din județ.

În urma acțiunii de prindere în flagrant delict, una dintre persoanele bănuite a fost depistată în timp de deținea aproximativ 3 kilograme de cannabis, destinate comercializării.

S-a reținut faptul că, în cursul anului 2023, inculpații, membri ai aceleași familii, au înființat o cultură outdoor de canabis și au comercializat droguri de risc către diverși consumatori de pe raza județului Prahova.
În urma punerii în executare a mandatului de percheziție domiciliară, au fost descoperite și ridicate aproximativ un kilogram de cannabis, precum și 3 plante de cannabis cu dimensiuni între 140 și 240 de cm.

Procurorii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei persoane bănuite și măsura controlului judiciar pentru cealaltă persoană bănuită.

În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova cu propunerea de arestare preventive a bănuitului reținut, pentru 30 de zile.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.