Vicepresedintele CJ Prahova, Cristian Apostol, confirma ca sunt probleme cu unele firme care intretin drumurile judetene

0 24

Vicepresedintele CJ Prahova, Cristian Apostol, confirma ca sunt probleme cu unele firme care intretin drumurile judetene și le amenință cu rezilierea contractelor.

CITEȘTE ȘI: Prahova: Accidente cauzate si de proasta intretinere a drumurilor

Din 32 de vehicule prevăzute, sunt montate aparate GPS pe 26. Pentru celelalte 6, asocierea de firme a refuzat să le monteze. Am început procedurile legale împotriva lor şi sperăm să lămurim cât mai rapid lucrurile, pentru că este în interesul tuturor să existe aceste dovezi legate de activitatea de deszăpezire, să nu mai stăm în baza unor fotografii pe care le trimit operatorii de dimineaţă, fără să ştim la ce oră au fost făcute sau cât a durat intervenţia. Am verificat datele de pe GPS-uri şi am constatat că pe mai multe sectoare nu s-a intervenit conform contractelor. Au fost nopţi în care utilajele ar fi trebuit să fie la datorie, însă au ieşit din garaje abia spre dimineaţă. Noi le transmitem operatorilor zilnic prognozele meteo, ei ştiau condiţiile“, a spus Cristian Apostol, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Acesta susține că pe unul dintre sectoarele deszăpezite cu întârziere s-a produs, în urmă cu câteva zile, un accident rutier.

În noaptea de 11 spre 12, am observat unele probleme. Conform contractelor, ei ar fi trebuit să circule toată noaptea. Potrivit datelor de pe GPS-uri, în zona Secăria s-a intervenit doar între orele 22.00 şi 1.00, apoi operatorul n-a mai intrat pe traseu. În acea dimineaţă, în jurul orei 7.00, pe acel sector a avut loc un accident rutier.“, a mai precizat Cristian Apostol.

Ziarul de Ploiești

sursa: Telegrama.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.