Vezi de ce va fi blocat pe 5 iunie, pentru doua ore, Bulevardul Culturii din Campina

2 202

Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie şi ne oferă ocazia de a readuce în atenţia tuturor necesitatea protejării mediului înconjurător, într-o zonă cu poluare istorică deosebită cum este şi cea din zona municipiului nostru.

Primăria Municipiului Câmpina vă invită să participaţi la evenimentele dedicate zilei de 5 iunie –Ziua Mediului- care se vor desfăşura astfel:

-Marş pentru ECOmunitate- al elevilor din unităţile de învăţământ câmpinene, care va avea loc începând cu ora 1100 , pe traseul dintre Casa Tineretului şi Parcul de la Soldat.

Marşul va fi urmat de un scurt program artistic susţinut de elevii Clubului Copiilor, în zona Parcului de la Soldat.

De asemenea, tot aici, se vor desfăşura concursuri cum ar fi: Cea mai Eco-Şcoală, Câmpina-oraşul meu curat, Laboratorul Reciclării etc. dar şi ateliere de creaţie şi un concurs de desene pe asfalt, pentru copiii din grădiniţe, toate activităţile având ca tematică Ziua Mediului.

Menţionăm că, pentru realizarea desenelor pe asfalt, circulaţia va fi blocată, între orele 11:00 – 13:00, pe Bdul. Culturii, zona cuprinsă între intersecţia cu Bdul. Carol I şi str. Griviţei.

Reclama dupa Articol – Banner 3
2 Comentarii
  1. Mircea says

    Bulevardul Carol I poate…

  2. Max-Media.ro says

    Scrie clar unde si la ce ora

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.