PSD Prahova, despre Vasile Dascalu – primarul comunei Balta Doamnei

0 289

Primarul comunei Balta Doamnei, Vasile Dascălu, a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Bolovani din Ploiești. La ceremonie au participat mulți dintre foștii săi colegi de partid, printre care și Adrian Năstase și Mircea Cosma.

Dacă președintele suspendat al CJ Prahova i-a dedicat o poezie („Îmi cântă moartea la fereastră/ Ca o vercernie-n surdină/ Îmi cântă încet povestea noastră/ Izvor de sunet și lumină/ Și cum sub tâmpla mea fierbinte/ O lume veche reînvie/ Nu câte au fost îmi vin în minte/ Ci câte-ar fi putut să fie”), fostul premier a scris câteva rânduri pe blogul său, despre Vasile Dascălu.

„Era un om extraordinar. Serios, gospodar, vorbea putin. Când mergeam in colegiu, mă opream, inevitabil, mai intâi, la primărie, la el, pentru o cafea. Era intotdeauna acolo. Si sâmbăta si duminica. In ultimii ani vorbeam, din când in când la telefon. Mai ales de sărbători.”, a precizat Năstase.

Pentru primarul si omul Dascalu Vasile

Ce ne opreste sa-i apreciem pe oamenii valorosi cata vreme sunt in viata?! Cred ca simplul fapt ca suntem obisnuiti sa ne fie in preajma, iar valtoarea vietii ne acapareaza in fiecare zi si nu ne pregateste pentru astfel de momente.

In ultimii ani, noi tinerii din TSD am invatat foarte multe de la oamenii din jur, din politica si administratie. Domnul Dascalu, caruia multi ii spuneam “BALTA”, era omul asemuit si asociat intregii comune Balta Doamnei, a lasat foarte multe in urma domniei sale.

Dascalu Vasile, prin experienta, profesionalism, dar si prin seriozitate si decenta, ne-a marcat pe fiecare in parte. Am avut ce invata si de la cine invata. Dar cuvintele sunt acum………………. neinsemnate.

CONDOLEANTE FAMILIEI INDOLIATE!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!”

Biroul de presa TSD Prahova – 4 iunie 2015

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.