Vei cate locuri scoate la concurs, in 2015, Scoala de Pompieri si Protectie Civila din Boldesti Scaieni

1 218

Pentru anul de învăţământ 2015-2017, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti scoate la concurs, în calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă”, 100 locuri, (din care unul pentru romi) şi „maistru militar auto” – 25 locuri (din care 8 pentru I.G.S.U).

Durata studiilor este de 2 ani. Unitatea de învăţământ este unică la nivel naţional din perspectiva calificărilor asigurate: „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” şi „maistru militar auto” şi asigură formarea iniţială din subordinea IGSU şi altor structuri din cadrul M.A.I.

Date suplimentare vor fi postate pe site-ul oficial al instituţiei – www.scoaladepompieri.ro.

Reclama dupa Articol – Banner 3
1 Comentariu
  1. allislost says

    Fratilor sa nu va puna dracu sa mergeti la aceasta scoala ! Mare pierdere de timp.
    Dupa 2 ani de prostie puturoasa … pardon „scolarizare” oferita de un sistem cretin, antic si obosit, ajungeti sclavi fara nici un drept de a contesta abuzurile penale facute de sefii din ISU si MAI .
    Am terminat aceasta scoala in 2007 si repet … TERMINAT NU absolvit doarece ori te (EX)TERMINA ea pe tine ori tu pe ea. Ca asa zis pompier/paramedic/militar/sclav ajungi sa lucrezi foarte multe ore suplimentare ce nu sunt platite si nci zile libere nu primesti. Dotarea tehnica in unitati este foarte proasta, ai multe responsabilitati si esti slab remunerat pentru riscurile la care te expui. Fiind militari nu avem dreptul sa ne organizam in sindicate, nu avem dreptul la greva si alte proteste ca alti bugetari. Cu toate acestea cel mai rau ma deranjeaza nesimtirea unor sefi care atunci cand le semnalezi toate aceste nereguli iti spun in fata ca „tu nu ai drepturi doar obligatii”.
    Nu recomad nimanui aceasta scoala si cariera de pompier in tara asta .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.