USR+PLUS Prahova si-a ales echipa care va conduce organizatia judeteana

0 124

USR+PLUS Prahova si-a ales echipa care va conduce organizatia judeteana şi delegaţii pentru congresul naţional din octombrie.

În zilele de 1, 2 și 3 iulie au avut loc alegeri interne în cadrul noii Filiale Judeţene USR PLUS Prahova, după fuziunea celor două partide.

Procesul de vot s-a desfășurat prin delegații desemnați anterior, la momentul alegerii structurilor de conducere ale filialelor locale USR PLUS din județul Prahova.

Prin cele 120 de voturi valabil exprimate, delegaţii proveniţi din filialele locale au ales preşedintele Filialei Judeţene, componenţa Biroului Filialei Judeţene, a Comisiei Judeţene de Arbitraj şi a Comisiei Judeţene de
Cenzori. De asemenea, pe buletinele de vot au fost înscriși și candidații pentru delegați la congresul național USR PLUS, ce va avea loc pe data de 2 octombrie.

Deputatul Andrei Răzvan Lupu a fost ales în funcția de președinte al Filialei Județene USR PLUS Prahova.

Biroul Județean va fi alcătuit din 21 de membri, cu o pondere a vicepreședinților de 1/3 din numărul de membri și va avea un mandat de 2 ani.

Componența noului Birou Județean este următoarea:

Vicepreședinți:

1. Polițeanu Mihai Laurențiu
2. Ardelean Cristian
3. Bănică Ioana
4. Neagu Mihai Cristian
5. Pană Constantin
6. Radovicescu Mihai Lucian
7. Stoica Liviu Adrian

Membri:

8. Ștefănoiu Răzvan
9. Sorescu Daniel
10. Tudorie Mihaela Cristina
11. Birău Octavian
12. Apostol Constantin Cristian
13. Godeanu Mihaela Magdalena
14. Iacob Irina
15. Boroșteanu Silviu Adrian
16. Bulearcă Felix
17. Goidescu Nicoleta Mihaela
18. Oprinoiu Aurel
19. Popa Anca Adina
20. Hanganu Ina.

Comisia de Arbitraj a Filialei Județene va fi alcătuită din:

Pavelescu Alexandra Mariana, Crețu Raluca-Gabriela, Arvatu Ștefan, Pârâu Enache
Antonio, Pantilică Gabriel.

3 membri vor face parte din Comisia de Cenzori la nivel județean:

Miclea Raluca Elena, Crețu Andreea, Clinci Cristian.

Printre obiectivele noii conduceri județene a USR PLUS Prahova se numără următoarele: creșterea notorietății USR PLUS în comunitățile prahovene, dublarea numărului de filiale locale până în anul 2023, creșterea și promovarea unor candidați puternici pentru anul electoral 2024, redefinirea relației cu PNL pe baze ferme, care să permită afirmarea principiilor USR PLUS, crearea unei culturi a dialogului și a deciziilor prin consens în cadrul filialei.

Le mulțumesc colegilor mei care au decis că aceasta este echipa potrivită pentru a conduce filiala Prahova a USRPLUS. Știu că de aici încolo pe umerii noștri va sta o mare responsabilitate față de fiecare membru USRPLUS și față de fiecare cetățean al județului Prahova. Sunt conștient că am încheiat o etapă dificilă, care a presupus consolidarea partidului nostru, inclusiv procesul de fuziune, despre care trebuie să spun că a decurs exact așa cum ar fi trebuit să se întâmple într-un partid dedicat cauzei sale. Îi mulțumesc lui Mihai Polițeanu pentru tot efortul și dedicația sa la conducerea USR Prahova și îl asigur că ceea ce a clădit va primi justa apreciere pe care o merită. Îi mulțumesc, de asemenea, lui Răzvan Enescu pentru mandatul său la conducerea filialei PLUS Prahova. Vreau ca la sfârșitul mandatului meu să ofer cel puțin cât am primit și să pun la dispoziția
colegilor mei o filială funcțională și performantă.”, a declarat Andrei Lupu, noul președinte al USR PLUS Prahova.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.