Urlati: Florian Stoica, fostul solist al trupei Conexiuni, a decedat

0 2.119

Urlati: Florian Stoica, fostul solist al trupei Conexiuni, a decedat. Anunțul a fost făcut chiar de familie, care a precizat și data înmormântării.

“Acum am vrea ca “TU” sa “Mai ramai putin”, insa cu durere in suflet trebuie sa va anuntam ca al nostru sot, tata, prieten, artist, Florian Stoica – solistul formației Conexiuni, a plecat aseara la 22:45 spre Ceruri pentru ca are un spectacol in fata Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de inmormantate va avea loc Sambata la Biserica Sfintii Voievozi din Urlati, inca nu stim ora dar revenim cu informatii. Dumnezeu sa-l ierte! Florentina si Florentin Stoica”, au scris rudele, pe contul acestuia de facebook.

Florian Stoica a fost solist vocal, născut la Urlaţi în 1961.

Este unul dintre foștii membri de bază (alături de Victor Solomon, vezi FOTO jos) ai formației braşovene Conexiuni, în care a  intrat în anul 1983.

Au cântat alături de nume mari pe scenă, în România, cum ar fi Scorpions, la Bucuresti, în 1993, Saxxon și Paradise Lost, la Festivalul “Rock ’94”, iar în 2004 în deschiderea concertului Europe, la Brașov.

Ziarul de Ploiești

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.