Ce au patit sotia si copiii unui ploiestean, dupa ce au fost blocati in trafic

0 1.351

Ce au patit sotia si copiii unui ploiestean, dupa ce au fost blocati in trafic, de două mașini în care se aflau persoane de etnie romă?

Simplu. Au trăit clipe de coșmar.

Întâmplarea a fost povestită de acesta:

“Astăzi (miercuri 13 noiembrie – n.r.) în jurul orei 17 a venit soția cu cei doi copii acasă. La intersecția Vornicul Bordur cu Armasi o mașină cu persoane de etnie romă a blocat circulația.o altă mașină din spatele soției a claxonat, în acel timp unul din bărbații de etnie romă s-a așezat în fața mașinii soției,iar altul a lovit cu piciorul in mașină. Normal ca soția și copiii care au 3 si respectiv 8 ani s-au speriat. Acest eveniment a avut loc la 20 de metri de casa unde locuim. A băgat masina in curte si îngrozită mi-a povestit cele relatate mai sus. Normal că am ieșit sa discut cu aceste personaje, care au început să amenințe. Prietenii care ma cunosc foarte bine știu ……(ar fi putut fi familia oricăruia dintre noi) Cum credeți că putem rezolva această situație pe cale legală, in conditiile in care romii au plecat? Aceasta este masina lor. S-a ajuns prea departe si prea mult.Imi doresc sa nu vina vremea sa trebuiască sa ne facem dreptate singuri.”, a scris Claudiu Coman.

În fotografia postată de acesta se vede unul dintre autoturismele care au blocat mașina în care se aflau soția bărbatului și copiii.

Pe această cale rugăm poliția să dezlege misterul…

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.