UNPR Prahova, chiar e greu sa platiti pe cineva sa faca un comunicat fara greseli?

0 247

UNPR Prahova tot trimite comunicate. Cele mai multe nu au de a face absolut deloc cu județul. Dar când apare, în fine, un subiect pe care suntem de acord să-l publicăm, găsim greșeli gramaticale sau exprimări greu de înțeles…

Așa că vă sfătuim să căutați rapid un student care a făcut PR sau măcar ziaristică.

02.06.2015
Comunicat de presa

„Viceprimarul Municipiului Ploiesti, dl Raul Alexandru Petrescu, si vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, dl Radu Ionescu s-au intalnit azi, 2.06.2015, cu o delegatie de oameni de afaceri din Spania, domnii voind sa investeasca in Municipiul Ploiesti.
Acestia doresc sa construiasca o fabrica de productie in domeniul uleiurilor uzate si a prelucrarii deseurilor provenite de la rafinarii, facand in acest fel un parteneriat public privat. Au efectuat, alaturi de cei doi alesi locali, o vizita de lucru la cele 3 mari rafinarii din oras,precum si la doua din parcurile industriale din judetul Prahova,respectiv Brazi si Barcanesti.
Investitia pe care doresc sa o realizeze este cifrata la aproximativ 30 milioane euro si presupune creearea a cel putin 1500 locuri de munca.”

UNPR Prahova

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.