Te simti sofer? Ploiesti Shopping City – Campionatul National de Îndemanare Auto

0 233

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, luna sporturilor revine cu cea de-a doua ediţie la Ploieşti Shopping City.

În perioada 6 – 28 iunie, pasionaţii de sporturi indoor şi outdoor sunt aşteptaţi la cel mai important centru comercial din judeţul Prahova pentru a se bucura de 4 weekend-uri de distracţie, mişcare şi adrenalină.

Luna sporturilor va debuta la Ploiești Shopping City cu cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto, organizat de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român, ce va avea loc pe 6 şi 7 iunie.

Campionatul Naţional de Îndemânare Auto ajunge la Ploiești pentru al cincilea an la rând

Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 14:00, cei prezenți în parcarea celui mai mare mall din Prahova pot asista la antrenamentele piloților, iar duminică, de la ora 10:30, spectatorii vor putea să se bucure de un adevărat spectacol, cu derapaje controlate, slalomuri, întoarceri cu frâna de mână, totul într-o cursă contra cronometru.

Cel care va fi desemnat câștigătorul întrecerii va trebui să treacă cu succes de toate cele trei manșe, dar și să scoată cel mai bun timp din competiție. Pe lângă cupele și diplomele oferite, premiile vor consta și în vouchere de cumpărături ce pot fi utilizate în Ploiești Shopping City, vinuri spumante Angelli, service de roți gratuit oferit de AutoZone, produse auto Caramba, lubrifianți auto de la Nepos Company si mullte altele.

Concursul auto se adresează participanților de toate vârstele, inclusiv juniorilor, cei cu vârsta între 10 și 18 ani, dar și reprezentantelor sexului frumos, celor atrase de domeniul automobilistic, de-a lungul celor 4 ani competiția însumând peste 300 de participanți.

Cei care vor să se înscrie la Campionatul Național de Îndemânare Auto trebuie să acceseze site-ul  www.gtautoclub.ro.

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.