Un turist cazat în Brașov a încercat să se sinucidă de Crăciun (VIDEO)

0 107

Poliția Brașov a fost sesizată la data de 25.12.2022, în jurul orei 03:20, cu privire la faptul că, o persoană, ce se află cazată într-o unitate hotelieră din municipiul Brașov, amenință că se va arunca în gol de la fereastra etajului cu numărul șase.

La fața locului au fost direcționate, de îndată, mai multe forțe operative aparținând M.A.I., între care și doi polițiști, negociatori în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov.

S-a stabilit că persoana în cauză se afla cazată în unitatea hotelieră împreună cu familia și, pe fondul unor discuții în contradictoriu, i-a spus concubinei că se va sinucide, fapt pentru care a ieșit la balcon, a escaladat balustrada imobilului și s-a poziționat pe pervazul exterior al acestuia, situat la o înălțime de aproximativ 20 m față de nivelul solului, simulând desprinderea și precipitarea din acel loc.

Intervenția celor doi polițiști negociatori, care s-a desfășurat pe parcursul a mai multor ore alături ce celelalte forțe angrenate, a făcut că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, să fie convins să renunțe la acțiunea sinucigașă și să coboare în siguranță.

După incident, persoana a fost preluată și evaluată de personal medical de specialitate și, în scop preventiv, după externare, a fost condus la o unitate de poliție unde a beneficiat de consiliere.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.