Un senator PSD de Prahova il critica pe primarul Ploiestiului

0 0

Un senator PSD de Prahova il critica pe primarul Ploiestiului. Radu Oprea are mai multe nemulțumiri legate de activitatea administrației locale.

Iată ce a scris senatorul PSD de Prahova:

“15 mai este ziua în care încetează Starea de Urgență.

Vom intra în Stare de Alertă. Va fi Ploieștiul pregătit să redeschidă activitățile economice?

Din punct de vedere al contribuției județului Prahova și a platformei industriale din jurul Ploieștiului la formarea PIB-ului României, suntem obligați să relansăm economia locală. Însă respectând măsurile de protecție a oamenilor, întrucât pericolul infectării cu COVID nu a trecut.

Solicit un plan coerent de măsuri elaborat și asumat de Primarul Adrian Dobre pentru a da posibilitatea mediului de afaceri șă își planifice repornirea activităților.

De asemenea, vor reveni preocuparile referitoare la poluare, odată cu intensificarea circulației in Ploiești și redeschiderea șantierelor.

Și îl intreb public pe Adrian Dobre dacă a intreprins demersuri pentru a identifica sursele poluării? Au fost, din păcate, numeroase zile cu depășiri ale limitelor admise și in perioada Stării de Urgență. Era momentul oportun care ar fi permis identificarea cu exacticate a poluatorilor principali ai Ploieștiului.

Și mai am o intrebare pentru Adrian Dobre: de ce nu a profitat de intreruperea circulației pentru a repara și asfalta stăzile Ploieștiului? Dacă va spune că nu a fost posibil din cauza pandemiei, vă invit să vedeți asfaltul nou turnat pe drumul județean de la Spitalul de urgență Ploiești până la giratoriul suspendat. Deci s-a putut la nivel deciziei Consiliului Județean, doar în Ploiești nu.”

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.