Un prahovean l-a bagat in necaz mare pe un cumparator din Galati

0 215

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au întocmit dosar penal pe numele unui cetățean care conducea un autoturism ce figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiști au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galați, un autoturism marca Ford, înmatriculat în Germania condus de cetățeanul român D. G., în vârstă de 24 de ani.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulație de către autoritățile din Germania, plăcuțele de înmatriculare fiind atribuite în prezent unui alt autoturism.

În legătură cu cele constatate, conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetățean român, din județul Prahova, în data de 08.01.2015 și nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile germane.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit tânărului lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Foto: nu corespunde cu realitatea

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.