Un om de afaceri din Top 300 s-a sinucis in avion, in timp ce zbura spre Costa Rica

1 243

Un cetăţean român a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, a anunţat compania columbiană Avianca, relatează Xinhua, preluată de Mediafax.

„Avianica anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat astăzi (miercuri – n.r.) de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose”, a anunţat compania columbiană într-un comunicat.

Zborul comercial a decolat de la Bogota la ora locală 8.01 (16.31, ora României) şi a sosit la San Jose la ora locală 9.05 (18.05, ora României).

Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului.

Era a doua oară când victima vizita Costa Rica. Presupusa sa sinucidere s-a petrecut cu cinci minute înainte de aterizare. Femeia care îl însoțea a declarat că acesta a fost agitat în timpul călătoriei și se dusese de mai multe ori la baie.

Românul găsit mort este omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans, anchetat într-un dosar de corupţie în care partenerul său de afaceri Iorgu Ganea a fost arestat, precizează MEDIAFAX.

1 Comentariu
  1. Dino says

    M-as sinucide si eu dar n-am bani sa ajung pana in Costa Rica. De mine e mai grav, nici sa-mi pun capat zilelor nu pot. Asta costa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.