Un angajat al ITRSV Ploiesti s-a imbatat si a amenintat calatorii dintr-un autobuz cu un pistol

0 277

Un angajat al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Ploieşti este cercetat penal pentru ameninţare, după ce acesta, în timp ce se afla într-un microbuz de transport persoane, a ameninţat o femeie cu un pistol cu gloanţe de cauciuc pe care îl avea asupra sa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Alexandru Ursu, a declarat că un bărbat de 37 de ani, din orașul Breaza, s-a ales cu dosar penal, după ce acesta s-a urcat într-un microbuz de transport persoane având asupra sa un pistol cu gloanţe de cauciuc, pe care l-a folosit ca să ameninţe o călătoare.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul în cauză, care se afla în stare de ebrietate, a scos pistolul din toc fluturându-l în faţa călătorilor şi adresându-le acestora injurii, iar la un moment dat acesta a îndreptat arma spre o călătoare pe care a ameninţat-o.

Unul dintre pasageri a sunat la 112, microbuzul fiind tras pe dreapta de o patrulă din Câmpina, iar bărbatul fiind imobilizat şi condus la secţia de Poliţie.

Potrivit unor surse judiciare, acesta se numeşte Aurelian Radu şi este angajat al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Ploieşti, având funcţia de consilier.

În urma cercetărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, anchetatorii dispunând, totodată, anularea dreptului său de a deţine, purta şi folosi arme neletale, pistolul fiindu-i confiscat. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

sursa: AGERPRES

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.