Uite cum rezolva onor Primaria Ploiesti sau Apa Nova o problema sesizata de cetateni. Cu sictir…

0 214

La începutul acesti săptămâni, scriam știrea „Ploiesti: O groapa sta in calea fericirii locatarilor unui bloc de pe strada Marasesti. Poate cei de la Apa Nova se misca„. Au trecut 3 zile, fără să se întâmple ceva semnificativ. A, ba da, s-a pus o plăcuță de avertizare….

Cea care ne-a semnalat de la bun început problema, una dintre sutele de mii de contribuabili la bugetul Primăriei Ploiești, a rămas profund dezamăgită de cum au reacționat autoritățile responsabile.

Și vă lăsăm să citiți ce ne-a scris, a doua oară:

„Ca urmare a publicarii in ziarul online de luni 15.06.2015 a sesizarii noastre cu privire la “groapa din jurul gurii de canal”, marti, 16.06.2015, cineva a adus un semn de “OCOLIRE” si…atat!! Nu am aflat daca au fost cei de la Apa Nova sau de la Primarie. Cert este ca nici azi nu au venit sa REPARE!!! Am vrea sa aflam daca exista un termen maxim de rezolvare a problemelor cetatenilor, ca sa stim cata rabdare trebuie sa avem. Nu de alta dar, cu Primaria avem si alte experiente cu promisiuni neonorate.
In anul 2011 (oct. –nov.) au inceput amenajarea parcarii din spatele blocului (5E de pe str. Marasesti, nr. 241). La acea vreme, jumatate din parcare arata destul de bine (fiind betonata) iar restul era pietris si iarba. Au inceput prin a sparge exact in mijloc, betonul existent (cu motivarea ca vor pune acei asa numiti “biscuiti cu ochiuri” – parcare ecologica), urmata de punerea unor BORDURI pentru a limita niste trotuare prin parcare (ceea ce micsora din spatiul si asa insuficient utilizat pentru parcare de locatarii a 3 blocuri). Au amenajat cu “biscuiti” acea jumatate de parcare ce era pietruita si au PLECAT abandonand totul pana in ziua de azi. Ca urmare, am ramas cu o groapa in mijlocul parcarii (acolo unde au spart betonul), unde se aduna mereu apa iar iarna ramanem impotmoliti cu masinile…. si cu acele borduri care intre timp au disparut in totalitate, deoarece de ele se impiedicau pietonii (fiind foarte inalte si lucrarea nefiind terminata)…..au trecut 4 ani….pentru noi mai mult au stricat ……nu a mai venit NIMENI sa faca receptia lucrarii inceputa si terminata doar pe jumatate….era inainte de alegeri J
Mai avem putina rabdare si promit sa va tin la current cu ceea ce se intampla.”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.