Theodor Debu, al doilea prahovean calificat în semifinale la Vocea României (VIDEO)

0 421

Theodor Debu, al doilea prahovean calificat în semifinale la Vocea României. Antrenorul Denis Roabeș (The Motans) l-a preferat pe el.

Tânărul care a șocat audiența, când a mărturisit că în liceu a fost dependent de alcool și droguri, a concurat, în knockout-uri, împotriva coechipierelor  Laura Oana și Smaranda Marian.

Debu a cântat melodia „Beggin You”, care a avut nenumărate variante de interpretare, de la originalul Four Seasons (cu solist Frankie Valli) – anul 1967, până la The Maneskin – în 2021.

„Pentru mine Debu e o descoperire! Rămâne o prezență memorabilă în sezonul acesta Vocea României”, a spus Theo Rose, care este din același oraș cu Theodor, respectiv Vălenii de Munte.

„Are focul înăuntru, care îi iese și pe ochi!”, a admis și Smiley.

Denis de la The Motans a fost de acord cu ceilalți antrenori, iar Theodor Debu merge în următoarea etapă.

* CUM A ȘOCAT SOLISTUL AUDIENȚA

În momentul când a debutat la Vocea României, tânărul a făcut o mărturisire șocantă.

Prima dată când am venit în București, a fost cu pretextul facultății. Simțeam că am un suflet de artist și trebuie să fac artă. Am crescut într-o familie de creștini după Evanghelie, apoi convertiți la adventism. Mergeam la Biserică constant și oarecum am simțit de-a lungul timpului că nu pot să mă conformez, nu mă regăseam. Prin liceu am început așa să experimentez alcool, droguri. Am ajuns destul de rău, nu mai puteam să mă ridic din pat. Am trecut printr-un iad cumva și muzica mi-a oferit un refugiu. Acum nu mai sufăr de nicio dependență în afară de cea de muzică. Cred că cel mai important în viață este ca indiferent de ce probleme ai, să găsești ceva care îți place, să fii pasionat. Există o salvare pentru fiecare și consider că am puterea să inspir oamenii prin povestea mea”, a povestit el.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.