Targu Jiu: Fata umilita, batuta, trasa de par si injurata de alti copii (VIDEO)

0 1.907

Targu Jiu: Fata umilita, batuta, trasa de par si injurata de alti copii (VIDEO). Organizaţia „Stop Bully Romania“ a postat o filmare șocantă!

Oribila întâmplare a avut loc în Târgu Jiu, sâmbătă 5 septembrie.

Fata care este agresată într-un spațiu public, de alte adolescente, are vârsta de 13 ani şi este elevă la Şcoala generală nr.1 din municipiu.

”O leșinăm, lasă-mă să am și eu sclavă”, țipă una dintre tinerele care o bat pe victimă.

Filmarea a fost realizată de un băiat, care se amuză pe seama celor întâmplate şi chiar le îndeamnă pe agresoare să lovească mai tare.

„Dacă ştie cineva mai multe despre caz si ne poate oferi câteva informaţii despre agresoare si victima“, se solicită în postarea publicată de „Stop Bully Romania“.

Ulterior, polițiștii au anunțat că au identificat persoanele vinovate: ”Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu. Două dintre cele trei tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii”.

Ziarul de Ploiești

VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL

https://www.facebook.com/watch/?v=526339234841625&extid=Adz9TAbaewBvecO0

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.