Prahova: Compania Haier a achizitionat terenul pe care construieste o fabrica de frigidere

0 551

Prahova: Compania Haier a achizitionat terenul pe care construieste o fabrica de frigidere. O casă de avocatură a confirmat tranzacția.

Deloitte România şi Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, au oferit asistenţă Haier Tech, subsidiara locală a grupului Haier, în proiectul de construire a primei fabrici de frigidere operată de gigantul chinez în Uniunea Europeană.

Investiţia este localizată pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, în interiorul Ploiești West Park, administrat de grupul belgian Allianso.

Fabrica va costa peste 53 milioane de euro, va avea o suprafaţă desfăşurată de 57.500 de metri pătraţi și va fi construită de societatea Baupartner.

Conform unor surse, aici ar urma să lucreze aproximativ 500 de salariați.

Conform contractului, lucrările vor fi finalizate şi proiectul va fi operaţional în primăvara anului 2021.

Casa de avocatură implicată a confirmat că a asistat Haier Tech la achiziționarea unui teren de 100.000 mp în județul Prahova, dar și la obţinerea acordului de finanţare pentru ajutor de stat, în valoare de 25 milioane de euro.

“Deloitte România şi Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi membră a reţelei globale Deloitte Legal, au oferit asistenţă Haier Tech, o societate românească deţinută de Grupul Haier, în proiectul de construire în judeţul Prahova a primei fabrici de frigidere Haier din Uniunea Europeană. După ce a asistat Haier Tech în obţinerea acordului de finanţare pentru ajutor de stat, în decembrie 2019, practica de consultanţă în management a Deloitte România lucrează în prezent cu compania pentru implementarea proiectului, care presupune o investiţie totală de peste 53 de milioane de euro şi pentru care statul va oferi un ajutor în valoare de 25 de milioane de euro”, a anunţat Deloitte România.

Compania chineză Haier are o cifră de afaceri anuală de aproximativ 35 miliarde de dolari, deţine mai multe branduri în portofoliu, inclusiv celebrul Candy, și controlează 10% din volumul de vânzări pe electrocasnice mari la nivel mondial.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cheap nfl jerseys from china , nfl jerseys cheap , Wholesale Nike NFL Jerseys , cheap nfl jerseys free shipping , Discount nfl jerseys , , Cheap NFL Jerseys from china , wholesale nhl jerseys , wholesale nhl jerseys , , cheap jerseys from china , cheap stitched nfl jerseys , , cheap Hockey Jersey , cheap nhl hockey jerseys , cheap nike nfl jerseys china , nhl jerseys wholesale , cheap jerseys , wholesale nhl jerseys , , discount authentic nfl jerseys , nike nfl jerseys china , wholesale cheap nfl jerseys , cheap nhl jerseys from china , nfl jerseys cheap , wholesale nfl jerseys , cheap Baseball Jerseys , cheap nfl jerseys , cheap mlb replica jerseys , discount nfl jerseys china , cheap hockey jerseys , cheap jerseys , cheap nfl jerseys , nhl hockey jerseys , wholesale mlb jerseys ,