Targoviste: Perchezitii la o retea de infractori, care distribuia cannabis si pastile ecstasy (VIDEO)

0 93

Targoviste: Perchezitii la o retea de infractori, care distribuia cannabis si pastile ecstasy.  La sediul DIICOT Dâmbovița au fost aduse, pentru audieri, 18 persoane.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Dâmbovița, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane erau implicate în comercializarea de droguri de risc (cannabis) și mare risc (pastile ecstasy), către diverși consumatori de astfel de substanțe din municipiul Târgoviște.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat 372 de pastile ecstasy, 41 de bile de staniol ce conțineau cannabis, 6 telefoane mobile, un cântar electronic cu urme de materie vegetală, 2.300 de lei, mai multe recipiente cu urme de substanțe vegetale și mai multe țigări confecționate artizanal conținând cannabis.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dâmbovița și al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.