Buzau: Descinderi la distribuitori de droguri de mare risc (VIDEO)

0 105

Buzau: Descinderi la distribuitori de droguri de mare risc (VIDEO).  La sediul DIICOT au fost aduse, în vederea audierii, 7 persoane.

La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare, pe raza județelor Buzău, Vrancea, Ilfov și a municipiului București, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane procură și dețin în vederea consumului propriu, transportă, livrează și distribuie droguri de risc(cannabis) și de mare risc(cocaină și amfetamină) către consumatori de pe raza județelor Buzău și Vrancea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Vrancea, BCCO Ploiești și al jandarmilor din cadrul IJJ Buzău și Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.