Stenograme: Un fost secretar de stat primea servicii sexuale gratis pe Valea Prahovei

0 242

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Ovidiu Puţura, judecător suspendat la Tribunalul Bistriţa şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, pentru dare de mită şi trafic de influenţă.

Citește: Judecator, fost secretar de stat, care primea bani, articole de vanatoare si cazare gratuita, drept mita

Una dintre acuzațiile DNA se referă și la plata unor servicii sexuale. Puțura primea aceste servicii în mod gratuit, pentru a interveni la judecătorii din dosarul 10792/118/2010 aflat în apel la Curtea de Apel Constanţa şi în care Ţăranu Laurenţiu avea calitatea de inculpat, în vederea obţinerii unei hotărâri favorabile acestuia.

Interogatoriul lui Laurențiu Țăranu

Întrebare avocat: De ce a fost necesar să-i dați 30000 de lei lui Puțura Ovidiu prin Orlando Ioan în condițiile în care țineați legătura direct.

Laurențiu Țăranu:  Pentru că așa a solicitat Puțura Ovidiu în cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu el și Orlando Ioan. Nu-mi amintesc unde a avut loc această întâlnire. Pot să spun însă că banii i-am remis în cadrul unei întâlniri de la Restaurantul nemțesc din apropierea Hotelului Royal. Eram pe terasa restaurantului. I-am dat banii lui Orlando Ioan deși Puțura Ovidu era prezent la terasă deaorece așa a solicitat el. Doresc să precizez că, înainte de a merge la Hotel Ioana din Sinaia, cu câteva săptămâni înainte, am mers la Motel Cochet din Bușteni. Puțura Ovidiu a venit împreună cu Orlando Ioan, iar eu împreună cu trei fete. Toate cheltuielile au fost suportate de mine. Factura a fost emisă pe numele meu. Administratorul motelului ne-a pus la dispoziție o vilă în care la parter am luat masa. Camerele erau la etaj.

Sursa: Evenimentul Zilei

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.