Bani aruncati pe fereastra, de o primarie din judetul Prahova: Podul care nu duce nicaieri

0 293

Un pod de sute de mii de lei, construit de primăria Păcureţi, nu poate fi folosit de ani de zile pentru că este prea înalt şi nu are rampe de acces. În plus, a fost construit la nici trei metri de curtea unui localnic, ceea ce împiedică orice constructor să mai amenajeze vreo rampă în continuarea acestuia.

Podul a fost construit pe două grinzi masive din beton, cu suprafaţă de rulare şi balustrade pe ambele părţi.

Lucrarea are însă două mari probleme: nu are rampe pe niciuna din părţi şi, în plus, este construit la nici 200 de metri de un alt pod, similar, pe care localnicii îl pot folosi.

Reprezentanţii Primăriei spun că de vină pentru situaţie este proiectantul, dar şi faptul că, podul a fost construit la o distanță minimă de luciul apei și de aceea a ieșit așa de sus.

În 2007, Primăria comunei Păcureţi a primit aproape trei milioane de lei din bugetul de stat, ca să construiască în satul Matița trei podeţe şi un pod.

Lucrările pentru finalizarea acestui pod au fost abandonate în urmă cu doi ani dupa ce firma constructoare a intrat in insolvență, iar primăria spune că va continua investiţia din fonduri proprii chiar anul acesta, pentru că a alocat 300.000 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.