Stare de asediu la stadionul Ilie Oana: Un jandarm la 19 suporteri FC Petrolul !

1 265

Joi, 5 martie a.c., peste 370 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploieşti și Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. PETROLUL PLOIEŞTI și F.C. STEAUA BUCUREȘTI, contând pentru semifinalele Cupei României „Timişoreana”.

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti, începând cu ora 21.30. Accesul va fi permis cu două ore înainte.

Jandarmii au fost informați că pe stadion vor ajunge doar 7000 de suporteri FC Petrolul. Dacă este așa, va fi un om de ordine la circa 19 suporteri ai lupilor galbeni.

Jandarmeria a precizat și că „Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului F.C. Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază”.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.

Începând cu orele 19.30, traficul auto cât și pietonal va fi restricționat pe străzile Stadionului și Mihai Bravu.

Această măsură va fi aplicată atât la sosire cât și la plecarea de la stadion.

1 Comentariu
  1. panait says

    BAIIII, V-ATI SONAT? CAND A AVUT LOC MONSTRUOZITATEA ASTA? MAI TERMINATI CU BOMBELE DIN TITLURI CA PIERDE PETROLUL SI ULTIMA BRUMA DE SUPORTERI PE CARE II MAI ARE.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.