Sinaia – Orasul Reciclarii in 2015

0 202

În perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015 se desfășoară cea de-a treia ediție a competiției naționale „Orașul Reciclării”. Proiectul are ca obiectiv implicarea și mobilizarea comunităților locale în colectarea separată a deșeurilor menajere.

În funcție de punctajul obținut de orașul nostru, punctaj care depinde de implicarea localnicilor și de cantitatea de deșeuri colectate selectiv, Sinaia poate câștiga titlul de Orașul Recicării 2015 precum si marele premiu: amenajarea unui Parc tematic în valoare de 12.000 de euro!

* Ce trebuie să facă sinăienii ca să câștige?

Pentru ca orașul Sinaia să devină Orașul Reciclării în anul 2015 trebuie să obținem cel mai mare punctaj dintre toate orașele participante.

Astfel, în următoarele șase luni, vor fi monitorizate și punctate cantitățile de deșeuri colectate selectiv la punctele speciale din orașul Sinaia.

* Verde pentru sticlă, albastru pentru hârtie, galben pentru plastic

Concursul este organizat de Eco-Rom Ambalaje, sub patronajul Comisiei de Mediu și Echilibru Ecologic a Camerei Deputaților și a Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice și în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România și Institutul pentru Politici Publice.

Obiectivele acestui concurs sunt: creșterea participării populației la serviciile de colectare separată a deșeurilor de ambalaje și îmbunătățirea performanței serviciului de colectare separată a deșeurilor de ambalaje de la populație.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.