Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în comuna Ciorani, din cauza unui transport agabaritic

0 296

Ploieşti, 21 septembrie 2022

INFORMAȚIE DE PRESĂ

 

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri apa în comuna Ciorani, din cauza unui transport agabaritic care va tranzita localitatea

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în comuna Ciorani, în cursul zilei de joi, 22 septembrie 2022, în intervalul estimat cuprins între orele 15:00 – 22:00, din cauza opririi energiei electrice în toată localitatea, operațiune necesară pentru a permite unui transport agabaritic să tranziteze comuna.

Astfel, în urma opririi distribuției de energie electrică, Stația de furnizare a apei din localitate va fi în imposibilitate de funcționare, fapt care va duce la lipsa apei potabile pentru toți abonații din comuna Ciorani. Decizia de oprire a furnizării apei se va menține până la reluarea alimentării cu energie electrică, de către societatea Electrica.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelei de distribuție.

(P)

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.