Ministerul Dezvoltării a aprobat cele 2 proiecte depuse de comuna Florești prin Programul Național „Anghel Saligny”

0 287

Ministerul Dezvoltării a aprobat cele 2 proiecte depuse de comuna Florești prin Programul Național „Anghel Saligny”, ceea ce înseamnă o reușită de 100%!

Primarul Simona David a confirmat acest lucru și a anunțat și suma alocată de la nivel central.

Cele două proiecte depuse de noi pentru finanțare prin programul „Anghel Saligny” au fost aprobate. Comuna noastră a obținut peste 12 milioane de lei pentru extinderea rețelei de canalizare menajeră și a celei de alimentare cu apă. Vreau să mulțumesc întregii echipe a Primăriei Florești, care a depus un efort considerabil pentru ca aceste proiecte să obțină aprobarea Ministerului Dezvoltării și astfel, investițiile să fie finanțate din fonduri nerambursabile, adică zero cheltuieli din banii bugetului local.” – a declarat aceasta.

Banii urmează să asigure dezvoltarea infrastructurii critice a localității, care nu putea fi susținută din bugetul comunei.

De altfel, în primăvara acestui an, edilul localității anunța în zdp.ro că intenționează să solicite fonduri, prin Programul Național „Anghel Saligny”, exact pentru aceste investiții.

VEZI DETALII AICI: Florești: Vezi ce finanțări încearca să atragă comuna, prin Programul Național „Anghel Saligny”

Din fericire, munca a dat roade. Primarul a făcut și câteva precizări despre ce vor presupune cele 2 proiecte.

Rețeaua de canalizare va fi extinsă în tot satul Cap Roșu până în strada Frunzei și pe toate străduțele care mărginesc stânga-dreapta strada Unirii, până la Fabrica Michelin. În ceea ce privește rețeaua de alimentare cu apă, aceasta se va extinde cuprinzând zona Uzinei Electrice, strada Unirii și toate străduțele care o mărginesc stânga-dreapta.” – a mai spus Simona David.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.