SMART JOB HUNTING – Bursa locurilor de muncă în Ploiești

0 354

Miercuri,  17 mai a.c., începand cu ora 10:00, va avea loc SMART JOB HUNTING – Bursa locurilor de muncă, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Organizatori ai evenimentului sunt Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești,  Camera de Comerț și Industrie Prahova, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.

Având în vedere condițiile concrete de pe piața forței de muncă în perioada actuală, deficitul accentuat de specialiști în numeroase domenii de activitate, această acțiune constituie o reală oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de identificarea unui loc de muncă.

Evenimentul reunește peste 35 firme din județul Prahova și Buzău, care ofertează un număr important de locuri de muncă – în principal pentru absolvenții de studii superioare, dar și pentru cei cu studii medii – în următoarele specialități: inginerie – mecanică, electromecanică, chimică, automatizare, de proces, de mentenanță; domeniul economic și asigurări; marketing, IT, design, transporturi. Totodată, vor fi disponibile și numeroase poziții de internship.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.