Părinții minorei care a murit, după ce a fost opărită, au fost trimiși în judecată pentru omor calificat

0 61

Părinții minorei care a murit, după ce a fost opărită, au fost trimiși în judecată pentru omor calificat. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Prahova.

Părinţii fetiţei în vârstă de doi ani şi 10 luni, care a murit în chinuri pe raza comunei Poienarii Burchii, după ce a fost în mod intenționat ținută sub un jet de apă opărită, vor fi judecați pentru fapta lor. La fel se va întâmpla și cu bunica minorei, în casa căreia s-a petrecut grozăvia.

Cu toții sunt acuzați că i-au produs minorei o moarte violentă și că nu au luat nicio măsură pentru a împiedica acest lucru sau pentru a chema de urgență un medic.

Mama și tatăl micuței au fost arestaţi preventiv la data de 1 aprilie 2023, măsura fiind luată cu întârziere, după aproape un an și jumătate de la comiterea crimei.

Potrivit raportului de expertiză medico-legală, moartea victimei a fost violentă şi a fost cauzată de insuficienţă cardio-respiratorie acută, urmare a arsurilor, între leziuni şi deces existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată.

CITEȘTE ȘI:  Prahova: Fetiță ucisă cu intenție, prin opărire, de propriii părinți. Autorii au fost arestați după…

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol – Banner 3
Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.