Seful UPU Buzau le cere apropiatilor sa se testeze. Este infectat cu coronavirus!

0 280

Seful UPU Buzau le cere apropiatilor sa se testeze. Este infectat cu coronavirus! Anunțul a fost făcut de dr. Adrian Zoican luni noapte.

Dragi prieteni, va aduc la cunostinta ca in cursul zilei de astazi mi-am recoltat un virocult SARS-COV2 deoarece in seara zilei precedente am prezentat dureri musculare si usoara rinita, simptomatologie care nu s-a repetat si astazi. Cu toate acestea, testul s-a dovedit a fi pozitiv. De aceea, ii rog pe toti cei care au intrat in contact cu mine in ultimile zile, in cazul in care devin simptomatici, sa se adreseze la UPU-SMURD pentru a cere ajutor medical. Desi am respectat masurile de distantare, regulile de igiena si de protectie, exista totusi un risc minim de contaminare. Va doresc multa sanatate si va rog sa dati dovada de responsabilitate in relatiile sociale respectind regulile mai sus prezentate. Sa aveti o zi buna!”, a scris pe facebook Adrian Zoican.

În acest moment, la SJU Buzău este un focar de coronavirus în secţia de Terapie Intensivă, unde 10 cadre medicale sunt infectate.

La această unitate medicală lucrează, de asemenea, și soția doctorului Zoican.

Ziarul de Ploiești

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.