PSD Prahova da in judecata sucursala Ploiesti a CN Posta Romana

0 252

PSD Prahova da in judecata sucursala Ploiesti a CN Posta Romana și îi face plângere penală directorului, pentru abuz în serviciu.

Motivul invocat de filiala de partid este că Poșta a refuzat să-i distribuie materialele electorale în județ.

COMUNICAT

Poșta Română se implică în campania electorală și refuză să respecte prevederile contractului de distribuție încheiat cu PSD Filiala Prahova

Compania Poșta Română, prin Sucursala Regională Ploiești, refuză să respecte prevederile contractului semnat la data de 21 septembrie 2020 cu Partidul Social Democrat Filiala Prahova pentru distribuirea materialelor de campanie electorală.

Deși contractul de distribuție a intrat în vigoare chiar la data semnării, acesta nu a fost pus în aplicare de către Sucursala Regională Ploiești a Poștei Române. De menționat că plata contravalorii serviciilor a fost făcută anticipat.

În aceste condiții, PSD Filiala Prahova își rezervă dreptul de a acționa în justiție atât Compania Poșta Română, cât și pe semnatarul documentului, directorul Constantin Oprea, pentru prejudiciile create.

De asemenea, PSD Filiala Prahova va face plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele directorului Sucursalei Regionale Ploiești, Constantin Oprea.

PSD Prahova
Ziarul de Ploiești

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.