Cătălina Bozianu, candidat la funcția de președinte al CJ Prahova: “Consiliul Județean trebuie să fie un partener și nu un inamic al antreprenorilor!”

0 55

Cătălina Bozianu, candidat la funcția de președinte al CJ Prahova: “Consiliul Județean trebuie să fie un partener și nu un inamic al antreprenorilor!”.

Vezi ce propune reprezentanta Partidului Mișcarea Populară:

Să ne fie bine acasă, în Prahova!
O economie din care câștigă toți

Sunt de meserie economist și am lucrat mulți ani în mediul privat. Am 30 de ani vechime pe cartea de muncă (deschisă atunci când aveam 18 ani) și înțeleg cât de important est un loc de muncă.

Prima condiție pentru a avea un județ dezvoltat, cu o calitate crescută a vieții oamenilor, este o economie puternică, dinamică, cu infrastructură dezvoltată, în care autoritățile locale sunt partenerii întreprinzătorilor, și nu inamicii lor.

Autostrada, de la vorbe la fapte
Prahova este județul cel mai afectat de absența unei autostrăzi care să traverseze Carpații. De aproape 20 de ani, noi, prahovenii, suntem mințiți de toate guvernele că se va realiza tronsonul Comarnic-Brașov. Niciodată, Consiliul Județean nu s-a luptat cu adevărat ca acest proiect să devină realitate. A venit vremea să punem capăt acestei stări de lucruri!
Ca parlamentar, am pus mereu presiune pe Ministerul Transporturilor să-i informeze pe prahoveni cu privire la stadiul banilor tocați pe hârtii și proceduri. Ca președinte al Consiliului Județean, voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca autostrada să se construiască. România poate investi 13,5 miliarde de euro bani europeni în infrastructură, în următorii patru ani. O parte din acești bani trebuie alocați autostrăzii Comarnic-Brașov!

Publicată de Catalina Bozianu pe Luni, 21 septembrie 2020

Agricultura, prioritate de grad zero!
Agricultura este un domeniu strategic. De aceea, Consiliul Județean trebuie să devină cel mai important partener al fermierilor. Ca președinte al CJ, am datoria să fiu cel mai important apărător al intereselor fermierilor prahoveni în fața Ministerului Agriculturii.
Vom aloca fonduri structurale consistente dezvoltării infrastructurii comunale din zonele agricole ale județului și refacerii sistemului de irigații.

Sprijin pentru întreprinzătorii prahoveni
În Prahova, ca peste tot în România, cele mai multe locuri de muncă sunt generate de întreprinzătorii mici și mijlocii. De aceea, Consiliul Județean are datoria acționeze mereu în sprijinul acestora. Consiliul Județean trebuie să fie un partener și nu un inamic al antreprenorilor!

Propun un parteneriat permanent cu întreprinzătorii prahoveni, axat pe trei direcții: consultare permanentă pentru stabilirea priorităților de investiții în infrastructură în raport și cu nevoile de dezvoltare ale afacerilor locale (în principal, în domeniul turismului); sprijin și consultanță pentru accesarea fondurilor europene; identificarea, împreună cu primăriile, a soluțiilor de reducere a fiscalității locale.”

(P) Articol comandat de PMP Prahova

Reclama dupa Articol

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.