Procurorii DNA efectueaza perchezitii in Prahova, la Breaza (UPDATE)

0 185

UPDATE: Surse judiciare au declarat că instituţia publică unde au loc percheziţii este Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), cu sediul în Sectorul 1 al Capitalei. Anchetatorii fac percheziţii la sediul SC Construct Co Group SRL, din Sectorul 1, şi la locuinţele a două persoane, una în Sectorul 5 şi cealaltă în oraşul Breaza, judeţul Prahova. Aici au loc percheziții la imobilul situat în orașul Breaza, Str. Erou Miron Căproiu nr.55A, unde domiciliază numitul OANCEA ADRIAN.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracţiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2013 – 2014.

În cursul zilei de 29 aprilie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București și județul Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email NU va fi publicata.